Hogestraat 43 6953 AR |  merlijn@uniq-zorg.nl |  06 - 233 55 097Wie is UniqZorg?


Werkervaring

Als verpleegkundige heb ik ruim 17 jaar ervaring opgedaan in de zorg o.a. bij het UMC Amsterdam, Iriszorg, Rijnstate Arnhem en Gelre ziekenhuizen. Op verschillende afdelingen en in verschillende werkvelden heb ik een brede medische kennis en ervaring opgebouwd.


Het grootste deel van mijn loopbaan heb ik als oncologieverpleegkundige gewerkt met oncologiepatienten. Hierbij heb ik vooral verdieping gezocht in de palliatieve zorg. Door mijn persoonlijke situatie ben ik mij meer gaan richten op de (palliatieve) kindzorg.


Na het overlijden van mijn dochter Benthe, heb ik UniqZorg opgericht. De unieke combinatie van professional zijn én ervaringsdeskundige, maakt dat ik gezinnen met complex zieke kinderen begrijp en goed op weg kan helpen. UniqZorg levert unieke zorg, levert maatwerk en kijkt samen met ouders waar de hulpvraag ligt.


Persoonlijk

Ik ben Merlijn Beerepoot- Kerremans , 36 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen:

zoon Tijmen (9) en dochter Benthe.
Benthe

Al snel bleek dat Benthe achter liep in haar ontwikkeling, kreeg ernstige epilepsie en voedingsproblemen. Een lang intensief medisch traject volgde.

We hebben 3,5 jaar vele instellingen, ziekenhuizen en artsen bezocht, zoekend naar een oorzaak voor alle problemen. Uiteindelijk vonden we deze in februari 2017. De diagnose NCL- type 2 werd gesteld; een ernstige progressieve stofwisselingsziekte, waarbij Benthe als jong kind zou overlijden.

Ze zou in een korte tijd van een lopend, vrolijk, pratend en zindelijk kind, achteruitgaan en volledig rolstoelafhankelijk, bedlegerig, blind, incontinent en dement worden.


Na intensieve jaren, waarin we voor haar mochten zorgen, is ze eind 2018,

vlak voor haar 6e verjaardag, overleden.


                12-12-2012              24-11-2018


Ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om moeder te zijn van een zorgintensief kind. Hoe mooi, maar ook zwaar en belastend het is.

We hebben jarenlang een verpleegkundig team in huis gehad, waar ik ineens ook werkgever, leidinggevende was en roosters moest maken. Omdat je als ouder(s) het aanspreekpunt bent voor de hulpverleners die om je zieke kind heen staan, maar dit ook bent voor je PGB team, kan dit naast de complexe zorg voor je kind, een zware belasting zijn. Ik heb daarnaast veel te maken gehad met bureaucratie in de zorg. De zorg voor mijn kind had veel overeenkomsten met het runnen van een bedrijf.


Veel werk verzet dus, waarbij meer hulp welkom was geweest, die ons op alle gebieden had kunnen ondersteunen. Dit bied ik nu aan met UniqZorg.

Naast het uit handen nemen van veel regelzaken, kan ik als verpleegkundige uiteraard ook zorg verlenen aan uw kind.


Vragen?

Bel of mail gerust!

06-23355097 I merlijn@uniq-zorg.nl